Reconpharma

 

Reconpharma er etableret i sommeren 2015 i Odense C. Det har været afgørende for os, at udviklingen af vores produkter blev forankret i et tæt samarbejde med forskere. Vi har skabt CQB-complex, der sammensmelter vitaminer, mineraler, enzymer, ginseng og superfrugten gojibær – vores mål er, at kosttilskuddet kan gøre en forskel og modvirke det fysiske og psykiske pres, der blandt andet opstår i situationer med frygt, stress og lange arbejdsdage.

Hele ideen bag CQB er at gøre det så nemt som muligt. Vi har sørget for at du får alle vitale vitaminer og mineraler, plus nogle af de gode egenskaber fra både gojibær og ginseng. Du skal kun sørge for at få dækket dit behov for makronæringsstoffer.

mobile-logo
Skærmbillede 2015-12-17 16.51.00

Navnet

 

Det gamle navn:

CQB er et militærbegreb og betyder Close Quarter Battle. CQB er en formation man bruger, når man skal trænge ind i rum. CQB er noget af det hårdeste, både psykisk og fysisk for soldater og en del af grunden til, at vi har valgt lige netop det navn. Vi ser vores kosttilskud som den perfekte makker, når man har en krævende hverdag.

CQB-complex bidrager til styrkelse af immunforsvaret, normal muskelfunktion, elektrolytbalancen og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress – alt sammen afgørende komponenter i stressende situationer, hvor kroppen er udsat for maksimalt pres.

 

Det nye navn:

Vi har valgt at skifte navnene og designet på vores produkter, fra det meget militære, til et mere stilrent look. Desuden har vi skiftet navnet på produkterne, da vi oplevede flere kunder der ikke kunne se den røde tråd i vores gamle navn, og var i tvivl om indholdet i produkterne.

Derfor er C-complex blevet til MULTI+, Q-complex blevet til MINERAL+ og B-complex blevet til ENERGY+

Historien bag silhuetten

 

Silhuetten har en særlig betydning for os. Billedet er taget i Irak i 2005 hvor vores direktør var udsendt som soldat. Silhuetten har fået plads på vores bøtter, fordi det netop var på mission at ideen til vores produkter opstod.

Når soldater sendes i krig, skal både psyke og krop modstå et til tider umenneskeligt pres. Kroppen kan kun håndtere det pres uden hjælp i korte tidsrum, og vitaminer og mineraler er derfor afgørende for at holde kroppen i gang og psyken oppe.

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 11.23.19
Videnskab

Videnskabelig forankring

 

Produktudviklingen er lavet i tæt samarbejde med forskere og kompetente fagfolk fra både ind- og udland. Det har været en hjørnesten i Reconpharmas udviklingsstrategi, for at sikre at vi kan levere et produkt der lever op til brugerens forventning, og lidt til.

“Ved at teame op med specialister og rådføre os med nogle af de bedste fagfolk, sikrer vi at brugeren får et kvalitetsprodukt, og et virkelig stærkt og kompetent kosttilskud” – Martin Holmblad, Adm. direktør

Kontakt os

Send message