Sine Püschl

Navn: Sine Püschl

Sportsgren: Bikini fitness

Alder: 24 år

Job: Sergent ved 2/I GHR

Bopæl: 4400 Kalundborg

 

Største sportslige præstationer:

1. 1. plads til Newcomers, bikini fitness 2016

2. 5. plads til Danish open, bikini fitness 2016

 

Mål for fremtiden: 

1. DM i bikini fitness, 2016

2. Nordiske mesterskaber i bikini fitness, 2016

 

Sådan træner Sine:

Jeg træner næsten hver dag, ofte flere gange om dagen. 

Min træning er styret af min kost. Hvis jeg er på diæt, hvilket jeg er 3 måneder op til en konkurrence, træner jeg primært for at bibeholde/vedligeholde muskelmasse og tabe fedt. 

Det gør jeg ved lette styrketræningsdage med mange sæt og repetitioner med lav eller ingen vægt, fordi min styrke ikke er 100 % under diæten. 

Cardio, altså træning af kredsløb/kondition træner jeg om morgenen inden jeg har spist. Intensiteten er forholdsvis lav, da målet kun er at forbrænde fedt og ikke tærer for meget på de andre depoter. Grunden til at det er fastet er fordi det booster forbrændingen. 

Når jeg ikke er på diæt, træner jeg for at opbygge muskelmasse og blive stærkere. Det gør jeg i grove træk på følgende måde:

Mandag: Tung styrketræning af hele kroppen

Tirsdag: Let træning med elastik og plyometriske øvelser.

Onsdag: Tung træning af arme/skulder/bryst/mave

Torsdag: Hiit/tabata træning samt plyometrisk træning

Fredag: Tung træning af ben/ryg 

Lørdag: Isoleret ben/balde træning og intens mave træning

Søndag: hvile eller svømmehal 

Derudover spiller jeg fodbold 2 gange om ugen og løber på arbejdet 1-2 gange. Min cardio træning er meget begrænset når jeg ikke er på diæt.

Det essentielle for mig, er at ikke 2 træningsdage er ens. Jeg mener at jo flere måder du kan ramme/påvirke musklerne på des bedre. 

 

Derfor spiser Sine kosttilskud:

Når jeg træner så meget som jeg gør, så er det rigtig vigtigt at jeg får nogle gode kosttilskud. Efter jeg er startet på CQB serien kan jeg mærke en tydelig forskel i mit energiniveau og min træning. Jeg kan ligeledes mærke at min restitution af musklerne er markant bedre end før. 

En anden vigtig ting ved mine kosttilskud fra Reconpharma er at jeg kan spise dem når jeg er på øvelse. De er lette at have med, og jeg ved at jeg får hvad min krop har brug for, selvom jeg kun spiser feltrationer. 

Jeg vil til enhver tid råde folk til at prøve CQB serien, ikke kun folk som træner, men også helt almindelige mennesker som er trætte eller udkørte i hverdagen. CQB har i hvert fald taget mig og min hverdag til et højere niveau. 

Sine Püschl til NC16
Sine Püschl på bjergtop
Sine Püschl i fitnesscentret