Simon Bruntse Andersen

Navn: Simon Bruntse Andersen

Sportsgren: Triathlon atlet

Alder: 24 år

Bopæl: 2400 København

 

Største sportslige præstationer:

1. Nr. 1 DM i ironman-disciplinen AG18-39, 2015

2. Nr. 2 ironman Full-Distance-Fyn AG18-24, 2014

3. Nr. 3 ironman Schweiz AG18-24, 2016

 

Mål for fremtiden: 

1. VM i ironman på Hawaii 2017

2. Ironman Mexico 2016

3. Løbe et maraton sub 3 timer 2017

Beskriv meget gerne hvor meget du træner, hvordan du træner og giv gerne fifs og gode råd til læserne

Jeg har dyrket triatlon siden 2012, hvor jeg stødte ind i sporten i Australien. Her blev jeg hurtigt fascineret af måden man skulle træne sin fysiske og mentale udholdenhed igennem 3 discipliner.

Jeg jagter den perfekte præstation, hvor alt går op i en højere enhed og gør det under de forudsætninger jeg har som fuldtidsstuderende på Københavns Universitet og som socialt familiemenneske.

Min træning kulminerede i 2015, hvor jeg blev Dansk Mester i ironman-disciplinen. Siden dengang er træningen blevet en anelse mere seriøs og jeg er i dag klar over vigtigheden af at holde kroppen sund og stærk og fri for sygdom og skader.

Derfor indgår sund og nærende kost, restitution og søvn på lige fod i min daglige træning som selve de aktive træningspas.

Foruden svømning, cykling og løb består min træning af specifik-orienteret træning med bl.a. elastik, TRX og kettlebells et par gange om ugen. Et par gange om året nyder jeg alpint skiløb og tvister træningen med det benhårde og opadgående randonee skiing i Alperne.

Desuden ånder jeg engang i mellem også ud til en crossfit time, hvor det er nemt at være social med venner og familie, som ikke er så begejstret for lange svømme-, cykle- og løbeture. Da kunsten i lang-distance triatlon er kontinuitet i sin træning, så sørger jeg for, at hele tiden holde kroppen motiveret og glad ved at lytte til dens behov.

Jeg varierer derfor næsten dagligt mellem de 3 discipliner og forsøger at være fleksibel i forhold til træningstid, så det bedst muligt passer ind i mit arbejde og mine sociale omgang.

3 råd jeg kan anbefale efter selv at mærke forskellen:

Mine fokusområder lige nu er min ernæring under og uden for konkurrence og min løbeteknik, hvor jeg synes at begynde og knække koden mere og mere. Jeg har siden et canadisk udvekslingsophold medio 2015 forsøgt at omlægge min løbeteknik til en teknik, som hedder ”Pose Running”.

Den har først og fremmest vist sig at være særdeles gavnlig for at forebygge mine ellers mange løbeskader, så jeg har kunne få mange km i benene og dernæst blive en hurtigere løber på de længere distancer. Jeg har siden medio 2016 forsynet min krop med Reconpharma’s CQB-complex og synes at høste frugten ved at få tilført alle vigtige vitaminer og mineraler konsekvent på daglig basis.

Afslutningsvis vil jeg gerne dele mit ynglingscitat, som også bliver mit bedste råd til dig som gerne vil lykkes og sejre:

“It is not the willingness to win, but the willingness to prepare to win that make the difference”

Beskriv her hvorfor du tager kosttilskud, og specielt hvad du får ud af det

Jeg tager kosttilskud for at optimere min restitution og for at sikre, at jeg får de anbefalede dosis vitaminer og mineraler på daglig basis. Som ungt menneske i en travl hverdag med sene arbejds- og træningstider kan det somme tider forekomme at kosten nedprioriteres. Derfor er det opmuntrende og tilfredsstillende at kunne gå i seng hver aften velvidende man har fået sine daglige vitaminer og mineraler.

Efter at have forsynet min krop med Reconpharma’s CQB-complex i en længere periode synes jeg at kunne mærke en stor forskel i min nattesøvn og mit daglige energiniveau. Min nattesøvn er således blevet mere rolig og stabil og jeg føler mig hver dag mere frisk, når jeg vågner om morgenen. Jeg føler generelt bare et mere stabilt energiniveau og synes at have mere overskud i stressede situationer. Kroppen føles altså mindre træt og mindre stresset.

Reconpharma har udviklet efter min mening den perfekte ”all-in-one” løsning til dig, som gerne vil forkæle din krop med en perfekt dosering af vigtige vitaminer og mineraler og bl.a. ginseng og kalium. Slip for at skulle sætte dig ind i hvilke, hvor meget kosttilskud du hver dag skal dosere. Reconpharma har designet en nem anvisning som alle kan følge – Invester i din nattesøvn og din energi!

cykling
løb
svømning