Lars Lomholt

Navn: Lars Lomholt


Sportsgren: 
Triathlon

Alder: 29 år
Bopæl: 7100 Vejle

 

Største sportslige præstationer:

1. Ironman World Championship Hawaii 2016, overall ranking 151

2. Ironman 70.3 World Championship Østrig 2015, AG 3. Plads

3. Ironman Mallorca, AG 1. Plads

 

Mål for fremtiden: 

1. European Championship Herning Half Distance

2. Kvalifikation til Ironman World Championship Hawaii 2018

3. Top 5 til Ironman World Championship Hawaii

Beskriv meget gerne hvor meget du træner, hvordan du træner og giv gerne fifs og gode råd til læserne

Jeg trænede ca. 830 timer i 2016, hvilket svarer til godt 16 timer pr. uge i gennemsnit. Jeg tilbagelagde godt 15.000km sammenlagt i de 3 discipliner; svømning, cykling løb.

Jeg startede på triatlon i 2013, hvor jeg også første gang prøvede kræfter med kongedistancen, Ironman. Det er sidenhen blevet til i alt 4 x Ironman; Copenhagen, Nice, Mallorca og Hawaii.

Sport, bevægelse, kost, motion og sundhed har altid været en del af mit liv. De sidste 20 år, har bl.a. budt på fodbold, svømning, gymnastik, løb, styrketræning, frivillig arbejde som instruktør/træner i gymnastik og fodbold. Jeg har altid følt en stor glæde ved at kunne lære fra mig, dele ud af mine egne erfaringer og se andre lykkedes med deres sport.

Jeg er som person meget målrettet og struktureret. Hvis jeg sætter mig noget for, så går jeg all in på det! Jeg finder det udfordrende og motiverende at skulle få en uge struktureret, så jeg kan fordybe mig i mit studie, dyrke en sport der i perioder kræver over 25 timers træning pr uge, passe et studiejob, se familien og pleje vennerne.
Heldigvis har jeg et bagland der bakker mig 100 % op i mit valg ift. at investere så mange timer i min sport, min hobby, min identitet og dette er alfa omega!

3 råd jeg kan anbefale efter selv at have mærket forskellen:

1. Sæt dig et mål!
Lige meget hvad du træner for, træner efter, faktisk lige meget hvad du gør, så sæt dig et mål – gør det klart for dig selv, HVORFOR du gør du som gør.
Med et mål, og meget gerne delmål, vil du gribe tingene, træningen osv. anderledes an.

Jeg har selv de sidste 3 sæsoner, kørt rigtig mange stævner, jeg har haft mange delmål, hvilket har fungeret rigtig godt for mig. Det er med til at holde motivationen højt!

 

2. Vær’ ikke bange for at søge hjælp!
Det er nogen gange rigtig vigtig at få andre øjne på det man laver. Med en god sparring med andre – det kan være en træner, en trikammerat eller din løbemakker, kan du få nyttig input og viden, der kan hjælpe dig, hvis du måske er kørt lidt i stå, i de vante og faste rutiner.

 

3. Spis sundt og varieret – og nok, men med omhu!
Sørg for at ”tanke” fornuftigt op efter hård træning. Men vigtigere endnu – sørg for at få fyldt depoterne op inden træning!
Vi har vidst alle oplevet at ”gå kold” enten på den ene eller anden måde, fordi der er ikke er fyldt tilstrækkelig og rigtigt på ”motoren”. Det går ud over kvaliteten af træningen og det forlænger restitutionen markant!
Vær’ opmærksom på ikke at stresse kroppen med et eventuelt vægttab, mens du også vil træne hårdt.

Beskriv her hvorfor du tager kosttilskud, og specielt hvad du får ud af det

Med den megen belastning min krop udsættes i den daglige træning, er det essentielt at den, kroppen, får de vigtige vitaminer og mineraler i den rette mængde og den rigtige kvalitet.

Med Reconpharma hjælper jeg min restitution på vej og dermed får maksimalt udbytte af den hårde træning
Supplementerne er ikke en erstatning for sund og varieret kost, men det kan bare være svært at få “nok” (vitaminer og mineraler fra ”almindelig” kost) og derfor er Reconpharma det helt oplagte valg for mig.

Lars Lomholt har også gennemført Ironmal Mallorca, hvor han fik en flot 1. plads.
13444483_10154088323791655_845962079_n
Lækkert hårdt træningspas
13434150_10154087283651655_874280027_n
DM Halv Ironman, Aalborg 2016, Swim exit
Queen K løb - på vej i mål