Kristin Stengaard

Navn: Kristin Stengaard

Sportsgren: Triathlon atlet

Alder: 32 år

Bopæl: 6000 Kolding

 

Største sportslige præstationer:

1. Første Ironman i 2010

2. Ironman Wales 2013

3. Adventurerace med Team Fit4Run

 

Mål for fremtiden: 

1. 1/2 ironman i Herning(EM)

2. Ironman I København

3. Optimere kost og træning til det ypperste

Beskriv meget gerne hvor meget du træner, hvordan du træner og giv gerne fifs og gode råd til læserne

Jeg har et team bestående af min træner, Martin Melcher som styrer alt min træning og sørger for jeg er i topform til mine konkurrencer. Derudover sørger min kiropraktor og massører for, at min krop altid kan præstere og er skadesfri.
Denne kombination giver mig den bedste mulighed for at få træning, job og privatliv til at hænge sammen, uden noget bliver nedprioriteret.
Jeg træner selvfølgelig svømning, cykling og løb, men derudover er coretræning, styrke, thoraxtræning og udstrækning en stor del af de ugentlig træningstimer.

Beskriv her hvorfor du tager kosttilskud, og specielt hvad i får ud af det

Jeg spiser sundt og varieret, men i en travl hverdag er det nogen gange svært at få alle de vitaminer og mineraler der skal til. Med reconpharmas sammensætning af kosttilskud er min krop klar til alle træninger og restituerer bedre.
Kristin front cykel 1
For Kristin Steengaard, som gennemførte sin første Ironman i 2010, er kost en vigtig del af træningen: "Jeg spiser sundt og varieret, men i en travl hverdag er det nogen gange svært at få alle de vitaminer og mineraler der skal til. Med Reconpharmas sammensætning af kosttilskud er min krop klar til alle træninger og restituerer bedre."
Kristin m cykel