Katrine Nim Bruhn

Navn: Katrine Nim Bruhn

Sportsgren: Olympisk vægtløftning

Alder: 26 år

Bopæl: Odense

Største sportslige præstationer:

  1. Nr. 16 VM, Los Angeles 2017
  2. Nr. 10 Universiaden, Taipei 2017
  3. Nr. 11 EM, Kroatien 2017
  4. Nr. 1 Bedste kvindelige resultat i Danmark nogensinde

 

Mål for fremtiden: 

Mit 2018 kommer til at stå på både en EM deltagelse i Albanien samt endnu en VM deltagelse i Turkmenistan, begge hvor jeg vil placere mig bedre end i år. For EM er det derudover et mål at komme til at løfte i A-gruppen, som er de bedste 10 i Europa.

 

Herudover vil jeg til nordiske mesterskaber ikke længere se mig til takke med den bronzemedalje, som jeg de sidste 2 år har fået med hjem.

 

Sidst men ikke mindst er et af mine mål med min sportskarriere at være et forbillede for sporten og skabe en forskel for vægtløftning i Danmark. Jeg elsker min sport og jeg ønsker at være med til, at mange flere opdager, hvor fantastisk en sport det er!

 

Beskriv meget gerne hvor meget du træner, hvordan du træner og giv gerne fifs og gode råd til læserne

Jeg træner ca. 5-6 gange ugentligt af ca. 2 timers varighed. Min træning består dels af en masse teknisk træning, tunge træk og stød samt en masse tung styrketræning.

 

Min træning er bygget meget simpelt op, for at der er plads til at gå i detaljerne med de tekniske finesser. Jeg tror ikke på, at en træningsplan, hvor de sigter på at træne ALT med flere forskellige fokuspunkter flere gange ugentligt er vejen frem og mine træningsperioder er derfor inddelt i forskellige fokuspunkter med hver sin ting til sin tid.

 

Ved siden af min fysiske træning bruger jeg en del tid på også at arbejde med det mentale aspekt af min sport, hvor jeg har et samarbejde med en mentaltræner. Dette tror jeg på, er mindst ligeså vigtigt som min fysiske træning, når jeg er kommet op på det niveau jeg er.

Beskriv her hvorfor du tager kosttilskud, og specielt hvad du får ud af det

For mig er kosttilskud et supplement for at sikre, at min krop får de ting, den har behov for i en hverdag fyldt med hård træning, studie, arbejde og mange ting der skal nås. Mit primære formål med at tage tilskud er, at min krop skal kunne have de allerbedste betingelser for en hurtig og optimal restitution, da jeg ofte træner mange dage i streg.

Efter jeg er begyndt at bruge tilskud fra ReconPharma, kan jeg mærke at min søvn er forbedret. Derudover føler jeg, at min restitution op til mit netop afsluttede VM, hvor jeg begyndte på tilskuddene, var meget bedre end den tidligere har været.

katfit1
katfit
katfit5