Christian Sørensen

Navn: Christian Sørensen

Sportsgren: Professionel Fodboldspiller

Alder: 24 år

Bopæl: 5690 Tommerup

 

Største sportslige præstationer:

1. Få debut for OB’s Superliga hold

2. Spille Silkeborg IF i Superligaen

3. Spille Europa League for Odense Boldklub

 

Mål for fremtiden: 

1. Blive solgt til en Udenlandsk fodboldklub

2. Komme i Superligaen og spille igen

3. Blive solgt til en Dansk Superliga klub

Beskriv meget gerne hvor meget du træner, hvordan du træner og giv gerne fifs og gode råd til læserne

Jeg har spillet fodbold siden jeg var 3 år. I dag er jeg 24 år og blev professionel i en alder af 15 år. Da jeg blev 17 år fik jeg min første fuldtidskontrakt i Odense Boldklub. Jeg var i Odense Boldklub i 2 år, Silkeborg IF 3 år, I Island hos Throttur Reykjavik i 3 måneder.

Nu er jeg i Fc Fredericia hvor jeg har forlænget min kontrakt indtil sommeren 2019. Jeg træner fodbold ca. 6 gange om ugen, udover det har jeg 2 styrke pas. Den ene træning er med vægte i et fitness center hvor jeg laver en masse ben træning. Jeg træner kun tungt når jeg er i pre-sæson. Er sæsonen i gang træner jeg let og eksplosivt. Den anden træning er kun core. For det meste bruger jeg TRX reb når jeg træner core. Ellers er det forskellige øvelser på en måtte. Som fodboldspiller er det især vigtigt at du kender din krop rigtig godt, så du undgår skader.

Det gør jeg ved at spise rigtigt og få gjort min træning ordentligt. Jeg sørger for at få taget nogle is-bade og en masse massage. En Frome ruller er også rigtig godt at bruge. Den bruger jeg hver morgen og aften, den giver mig de bedste forudsætninger for at have gode ben til alle træninger.

3 gode råd til læserne som jeg selv nyder bruger.

  1. Find en god træningsmakker. Det er altid lidt sjovere at træne to end alene. Det synes jeg i hvertfald. Jeg føler at jeg kan presse mig selv mere når jeg træner sammen med en, som har de samme mål med sin fodbold eller træning som mig.
  2. Lav en simpel og overskuelig plan for hvad du gerne vil træne i løbet af ugen. 
  3. Hold fri når du skal holde fri. Sørg for at få koblet fra når du har fri. Jeg nyder selv rigtig godt af at have fri. Så sørger jeg for at få samlet ny energi til en ny uge med nye udfordringer.  
2-4
3
4-4